Direct door naar content
Uniek Sporten dag Maaspoort Sports & Events afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten dag Maaspoort Sports & Events

27 juli 2020

Op donderdag 13 augustus van 14.00-16.00uur organiseert More2Win samen met Maaspoort Sports & Events, Super-G en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten dag voor mensen/kinderen met een beperking. Deze dag is onderdeel van het evenement Maaspoort @ The Beach.

Het doel van Maaspoort @ the Beach is om inwoners van de regio 's-Hertogenbosch een plek te bieden waar zij deze zomer binnen de huidige maatregelen kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten. Daarnaast willen wij met de Uniek Sporten dag zo veel mogelijk mensen duurzaam aan het sporten en sportief bewegen krijgen op een manier die bij hem of haar past.

Tijdens de Uniek Sporten dag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de regio: van atletiek tot beachvolleybal Een mooi en gevarieerd sportprogramma.

De locatie van de Uniek Sporten dag is bij Maaspoort Sports & Events aan de marathonloop 1 te 's-Hertogenbosch.

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: