Direct door naar content
Nieuwe sportgroep voor unieke kinderen in Oudheusden afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe sportgroep voor unieke kinderen in Oudheusden

19 augustus 2020

Na de zomervakantie start in Oudheusden een nieuwe sportgroep!

Stichting de Schroef heeft samen met sportvereniging Inion de handen ineengeslagen. Speciaal voor kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking en/of gedragsproblematiek bieden zij passende sportlessen aan.

Buurtsportcoach Lian van de Veerdonk van Stichting de Schroef: “In mijn functie als buurtsportcoach help ik mensen met een beperking naar een passende sport. Zo ook kinderen. Regelmatig zie ik kinderen die op sportgebied tussen wal en schip vallen: ze hebben extra begeleiding nodig, maar voelen zich tegelijkertijd niet fijn bij het sporten in een aangepaste groep. Daarom ben ik blij met deze nieuwe lessen bij Inion. Het is een hele mooie aanvulling op het sportaanbod in de buurt!”

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag en zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt in kleine groepjes lesgegeven, waardoor er alle aandacht is voor de sporters.

Heb je vragen over de lessen, wil je je inschrijven of wil je graag een proefles volgen? Kijk dan op de website van Inion of stuur een mail naar inion@inion.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: