Direct door naar content
Leer snowboarden met Bibian Mentel! afbeelding nieuwsbericht

Leer snowboarden met Bibian Mentel!

21 augustus 2020

Heb jij altijd al eens willen snowboarden? Dat kan zeker ook als je een lichamelijke beperking hebt! Speciaal voor jou organiseert de Mentility Foundation de Snowboard Fundag bij Snowworld Landgraaf op 12 september om het snowboarden te proberen. 

Tijdens de Snowboard Fundag op de indoor skihal van Snowworld Landgraaf kun je kennismaken met het snowboarden. Samen met ervaren snowboardleraren ga je de piste op om daar twee uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Bibian Mentel is een van die ervaren snowboarders die jou al haar tips en tricks zal leren bij je eerste meters in de sneeuw. 

Voor iedereen
Iedereen met een (lichamelijke) beperking is welkom, want de Mentelity Foundation vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te snowboarden. Ervaring voor deze dag is dus niet nodig, maar gevorderden zijn natuurlijk ook welkom. Je broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen, want niks is leuker dan samen genieten van de sneeuw. 

Lesprogramma
Als je na de Snowboard Fundag de smaak te pakken hebt kun je met de Mentelity Foundation ook verder gaan met snowboarden in Landgraaf. Samen met IT4Kids heeft de foundation namelijk een nieuw lesprogramma opgezet waarbij je tien snowboardlessen krijgt van ervaren leraren. 

Ga jij de uitdaging aan? Kijk dan voor aanmelden en meer info over de Snowboard Fundag op Mentelityfoundation.org

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: