Direct door naar content
Groepslessen voor unieke sporters bij Fysiotherapie Noordhuis afbeelding nieuwsbericht

Groepslessen voor unieke sporters bij Fysiotherapie Noordhuis

08 september 2020

Fysiotherapie Noordhuis maakt bewegen weer leuk! Wij hebben 2 groepen voor unieke sporters: de G-Gym voor sporters met een verstandelijke beperking en de SportklASS voor kinderen en jongeren met een stoornis binnen het autisme spectrum.

Onze enthousiaste fysiotherapeut Mischa zorgt ervoor dat de lessen actief, leerzaam en verantwoord zijn. De lessen vinden plaats in een prettige omgeving waar er volop aandacht is voor de sporter en zijn/haar wensen. De lessen worden gegeven in onze uitgebreide trainingszaal met diverse fitnessapparaten en -materialen. Tijdens de lessen wordt ook spel ingezet om op een leuke manier te bewegen. Fysiotherapeut Mischa: “Ik vind het verreweg het belangrijkste dat de kids die komen sporten plezier hebben of krijgen in het sporten”.

G-Gym vindt elke woensdagmiddag plaats en de SportklASS wordt gegeven op zaterdag. Beide groepen vinden plaats op onze locatie aan de Beatrijsgaarde in de Maten. Wil jij je inschrijven, een proefles of meer informatie? Bel gerust naar 055-7851483 of mail naar receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl.

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: