Direct door naar content
Even voorstellen! afbeelding nieuwsbericht

Even voorstellen!

07 september 2020

Hoi!

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn de Uniek Sporten beweegcoaches van de gemeenten Heusden, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, 's-Hertogenbosch en Vught. Ook wel buurtsportcoach genoemd. Wat doen wij en waarvoor kun je bij ons terecht? Dat vertellen we je in het kort in deze nieuwsbrief.

Beweegcoach Uniek Sporten

Luc van Eerd, beweegcoach Uniek Sporten in 's-Hertogenbosch vertelt: "De beweegcoach is er voor (beginnende) sporters met een beperking of chronische aandoening, die hulp zoeken bij het vinden van de juiste sport of benodigde voorzieningen om te kunnen sporten. Wij gaan heel graag in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden. Ook geven we advies over passende sportvoorzieningen in de gemeente of regio.

Daarnaast ondersteunen we sportorganisatoren om hun activiteitenaanbod toegankelijk te maken voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Verder werken we nauw samen met zorg- en cliëntondersteunende professionals om vraag en aanbod binnen de gemeente en daarbuiten beter op elkaar te laten aansluiten. Dat betekent goed kijken naar de aanwezige belemmeringen en deze gezamenlijk proberen weg te nemen."

Hulp nodig?

Heb je een beperking of aandoening, wil je graag bewegen, maar heb je daar hulp bij nodig? Neem contact op met één van onze beweegcoaches. Hij of zij neemt zo snel mogelijk contact met je op om (vrijblijvend) met je in gesprek te gaan. Ook als sportaanbieder kun je bij de beweegcoach terecht voor vragen en advies over hoe je activiteitenaanbod op kunt starten of toegankelijk kunt maken voor mensen met een beperking of aandoening. Ben je een intermediair en wil je graag een cliënt aan het sporten en bewegen krijgen? Neem ook dan contact op met één van onze beweegcoaches.

Gemeente 's-Hertogenbosch

Luc van Eerd / 06 543 541 28 / denbosch@unieksporten.nl  

Gemeente Meierijstad

Wesselinde van de Beeten / 06 257 178 76 / meierijstad@unieksporten.nl

Karen Vermeer / 06 836 099 24 / meierijstad@unieksporten.nl 

Gemeente Heusden

Lian van de Veerdonk / 06 301 549 23 / heusden@unieksporten.nl 

Gemeente Sint-Michielsgestel

Sabine van der Wal / 06 111 905 46 / sint-michielsgestel@unieksporten.nl

Gemeente Vught

Valentine Kortbeek / 06 114 351 77 / vught@unieksporten.nl

Op de foto vlnr: Sabine van der Wal, Lian van de Veerdonk, Luc van Eerd, Wesselinde van de Beeten en Valentine Kortbeek.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: