Direct door naar content
Bouw je rolstoel om tot Disney-voertuig afbeelding nieuwsbericht

Bouw je rolstoel om tot Disney-voertuig

28 september 2020

Ben jij een echte Disney-fan en vind je het wel eens tijd worden voor een make-over van je rolstoel? Dan heeft Disney nu iets geweldigs voor jou. Met een aantal speciale kostuums tover jij jezelf en je rolstoel zo om tot de koets van Cinderella, de raket van Buzz Lightyear of de ‘Incredimobile’ uit The Incredibles. 

Disney heeft deze kostuums speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers of andere beperkingen. In deze nieuwe lijn zitten kostuums van de Disney figuren Cinderalla, Buzz Lightyear en The Incredibles. Ze zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn met een rits aan de achterkant en een speciale opening aan de voorkant om eventuele slangetjes van medische apparatuur door te laten geleiden. 

Koets of auto
Op deze manier kun jij straks, als het weer mag, verkleed naar een feestje gaan als jouw favoriete figuur. Als je helemaal wil shinen dan moet je natuurlijk ook je rolstoel aanpassen aan je kostuum. Dat kan ook met twee speciale covers van Cinderella of de The Incredibles. Met die van Cinderralla bouw je je rolstoel om tot een koets met jou als prinses. Je kunt ook achter het stuur van je eigen Incredimobile uit The Incredibles kruipen.

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: