Direct door naar content
Nationale Sportweek 2020: Heb jij vragen over sporten met een aandoening of beperking? afbeelding nieuwsbericht

Nationale Sportweek 2020: Heb jij vragen over sporten met een aandoening of beperking?

14 september 2020

Sport geeft je energie. Maakt je gelukkiger. Geeft zelfvertrouwen en haalt ’t beste in je naar boven. Dat sport en bewegen goed is voor je gezondheid, weten we allemaal. Maar sport is veel meer dan dat! Meer dan ooit voelen we de behoefte om te bewegen en van sport te genieten. Ontdek wat sport met jou doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september 2020. Doe jij ook mee? Een goede week om uit te zoeken wat bij jou past.

Gratis ondersteuning

Heb je vragen over bewegen met een beperking of aandoening? Neem dan contact op met een beweegcoach van een sportloket bij jou in de buurt. Ben je bijvoorbeeld benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Wil je weten wat er nu of in de toekomst mogelijk is voor jou? Of heb je vragen over vervoer of hulpmiddelen? Een beweegcoach bij jou in de buurt denkt met je mee en biedt gratis ondersteuning bij het vinden van een beweegactiviteit. In onderstaand filmpje legt Astrid uit hoe dat in zijn werk gaat. Bekijk via deze link de contactgegevens van de beweegcoach bij jou in de buurt.

De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden het hele jaar door ondersteuning. Dit is dus niet gekoppeld aan de NOC*NSF Nationale Sportweek.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: