Direct door naar content
Voel je vertrouwder in je eigen rolstoel met de gratis rolstoeltraining afbeelding nieuwsbericht

Voel je vertrouwder in je eigen rolstoel met de gratis rolstoeltraining

16 september 2020

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen die op 13 oktober bekend zijn gemaakt, wordt de training verplaatst naar 2021. Bij interesse in de rolstoeltraining kun je je nu al aanmelden voor volgend jaar.

Zit jij in een rolstoel? Wil je leren hoe je hier het beste in kunt bewegen met slimme handigheidjes? Weet je niet welke mogelijkheden er zijn voor bewegen in je rolstoel? En wil je graag je vertrouwen een boost geven?

Herken jij jezelf in één of meerdere vragen? Meld je dan aan voor de gratis rolstoeltraining! Tijdens de training leer je het maximale uit je rolstoel te halen en maak je kennis met verschillende beweegmogelijkheden. Allemaal op een laagdrempelige manier en in een gezellige ongedwongen sfeer! Niks moet, alles mag.

"Rolstoeltraining kan levens veranderen!"
Een van de oud-deelnemers heeft dankzij de rolstoeltraining veel meer zelfvertrouwen gekregen. Benieuwd naar het verhaal van Sanne? Lees hier haar inspirerende verhaal!

Wanneer?
Vooralsnog staan de trainingen gepland vanaf 7 november t/m 5 december van 10.30 tot 12.00 uur (dus 5 zaterdagen). Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen, bestaat de kans dat de maatregelen en adviezen om het virus tegen te gaan opnieuw veranderen. Het kan daarom zijn dat de geplande datums worden verplaatst naar een later moment. De veiligheid van de deelnemers staat immers voorop. Geïnteresseerden die hoe dan ook pas op een later moment willen deelnemen aan de training, kunnen zich wel nu al opgeven en dit aangeven.

Waar? 
De Amerhal in Made (Lignestraat 58).

Aanmelden of meer info
Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de rolstoeltraining van Uniek sporten, kan mailen naar westbrabant@unieksporten.nl of bellen naar 076 – 52 33 555. Ook voor vragen kun je hier terecht. Heb je interesse in de training maar wil je in verband met het coronavirus pas op een later moment met starten? Ook dan kun je nu al contact opnemen! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: