Direct door naar content
Doneer en help de Klup in Apeldoorn afbeelding nieuwsbericht

Doneer en help de Klup in Apeldoorn

17 september 2020

Op maandag 21 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

HandicapNL en de Klup dromen van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen en door de sociale kring en de complete maatschappij te stimuleren om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen.

In Apeldoorn (en Ugchelen en Uddel) is 50% van de opbrengst van de plaatselijke collecte door HandicapNL voor Stichting de Klup in Apeldoorn. De Klup is een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking, waar 30 activiteiten door 140 vrijwilligers worden aangeboden voor ontspanning en vrijetijdsbesteding. Wilt u ons helpen? Dan bevelen wij de collecte van harte bij u aan. Wellicht treft u ons met de collectebus, maar is dat niet het geval, dan kunt u ons in deze tijd ook digitaal steunen op onze eigen collectebus van de Klup: 

https://handicapnl.digicollect.nl/stichting-de-klup

Helpt u mee deze droom te verwezenlijken!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: