Direct door naar content
Beweegactiviteiten voor zorginstellingen in Lopik afbeelding nieuwsbericht

Beweegactiviteiten voor zorginstellingen in Lopik

24 september 2020

In het kader van de Nationale Sportweek heeft buurtsportcoach Gerben van Team Sportservice Lopik op woensdag 23 september beweegactiviteiten georganiseerd voor de bewoners van twee zorginstellingen in Lopik. Het gaat om zorginstelling Philadelphia, locatie Lopikse Hoek en het Thomashuis Lopik. De beweegactiviteiten vonden plaats op het terrein van Zwembad Lobeke.

Stoepranden

Eén van de onderdelen was stoepranden. De bewoners deden allemaal enthousiast en fanatiek mee. Ze kunnen zelf blijven oefenen, want iedere zorginstelling heeft een set stoepranden gekregen. “Dat oefenen is maar goed ook, want dit soort toernooitjes gaan we zeker blijven doen!”, vertellen de begeleiders enthousiast.

Doorstart

Na zijn vakantie gaat buurtsportcoach Gerben een doorstart maken met de beweegactiviteiten bij de Lopikse Hoek en het Thomashuis Lopik. Het doel is uiteindelijk om lokale sportaanbieders een clinic of activiteit te laten organiseren voor de bewoners. Op deze manier komen zij namelijk het beste in aanraking met het sport- en beweegaanbod uit de buurt.

Voor meer informatie over deze activiteit of het vervolg hierop, kan je contact opnemen met Gerben Ruissen via gruissen@teamsportservice.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: