Direct door naar content
Nando speelt hoofdrol in nieuwe Kameleon-film afbeelding nieuwsbericht

Nando speelt hoofdrol in nieuwe Kameleon-film

07 oktober 2020

Nando Liebregts (25) heeft het syndroom van Down. “Nou en!”, zegt hij zelf. Hij speelt mooi wel een van de hoofdrollen in de nieuwe Kameleon-film. Zijn motto: “Altijd kijken naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden.”

De Kameleon aan de ketting, zoals de nieuwste Kameleon-film heet, is de derde verfilming van de bekende jeugdboekenserie. Nando speelt in deze film - die in de zomer van 2021 - uitkomt zichzelf als een jongen die op een zorgboerderij werkt. Maar veel wil de actueur niet verklappen over zijn rol en het verhaal. “De mensen moeten straks maar gewoon naar de film komen kijken”, zegt hij in een interview met het AD. Hij houdt zijn lippen stevig op elkaar en vindt het stiekem ook wel leuk om een geheim te bewaren. “Dat is ook toneel spelen.” 

Dikke vrienden op de set
In de film speelt Nando met bekende namen als Cas Jansen, Syb van der Ploeg en Sens en Imme Gerritsen (14). Met die tweeling en actrice Lieke van der Akker is Nando ondertussen dikke vrienden geworden. “We doen allemaal toffe dingen samen!” De film werd deze zomer op verschillende locaties in Friesland gedraaid. Nando genoot daar volop van. “Hier hou ik van. Lekker in de spotlights, wat wil je dan nog meer als acteur?”, zegt hij voor de camera van het AD. 

Rol in GTST
Eigenlijk weet Nando wel wat hij nog wil als acteur. Hij zou namelijk heel graag een rol spelen in zijn favoriete soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vroeger wilde hij het liefst de bad guy spelen, maar nu zou hij liever een romantische rol spelen. Voor de makers van de langst lopende soap van Nederland heeft hij daarom een duidelijke boodschap dat ze maar rekening met hem moeten houden: “Er komt eind van dit jaar een plek vrij nu Ferry Doedens ermee stopt.  Dus dan moeten ze toch een ander zoeken.” 

Bron: AD.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: