Direct door naar content
WWNA is op zoek naar G-team kanjers! afbeelding nieuwsbericht

WWNA is op zoek naar G-team kanjers!

15 oktober 2020

Jaren geleden is voetbalvereniging WWNA gestart met een G-team. Door de goede organisatie en het enthousiasme van zowel spelers als begeleiding en de ongedwongen sfeer van de vereniging, is het G-voetbal bij WWNA binnen enkele jaren van 1 team naar 3 G-teams gegroeid:  
- Een senioren-team met daarin heren van allerlei leeftijden vanaf 18 jaar.
 -Een team met jongens tussen de 14 en 18 jaar en 
- Een team tot 14 jaar.
 
Bovengenoemde leeftijden zijn een leidraad. Echter omdat iedereen om een bepaalde reden in een G-team zit, kijkt de begeleiding altijd naar waar iemand zich prettig voelt en het best tot zijn recht komt. Tijdens trainingen kunnen onderdelen soms gezamenlijk plaatsvinden. Hierdoor leert iedereen elkaar goed kennen, helpt men elkaar en leert iedereen goed met elkaar om te gaan.
Voor de één is de motivatie om te winnen sterk aanwezig, voor een ander is dat het gevoel onderdeel te zijn van een team en het ertoe doen bij een vereniging.

Omdat WWNA iedereen dit plezier gunt en daar graag bij helpt om dit te realiseren, doet WWNA hierbij een oproep aan iedereen die graag wil sporten en  onderdeel wil zijn van een team en vereniging:  Kom eens kijken bij WWNA!
De trainingen van de jeugdteams vinden plaats op dinsdagavond  van 18:30 tot 19:30 uur. De senioren trainen ook op dinsdagavond, maar dan van 19:00 tot 20:00 uur. Uiteraard zijn meisjes en dames ook van harte welkom om aan te sluiten bij bovengenoemde G-teams!   

Voor meer informatie kijk hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: