Direct door naar content
Rolstoeltraining aan huis! afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeltraining aan huis!

02 november 2020

Voor iedereen in West-Brabant die in een rolstoel zit organiseert Uniek sporten een coronaproof rolstoeltraining! Deze gratis training is voor jong en oud en vindt plaats bij jou thuis of bij jou in de buurt. Tijdens de één op één begeleiding leer je waar jij behoefte aan hebt en wat jij zelf wil!

Training op maat
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe de training er uit moet zien. Zo word jij op de beste manier geholpen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: drempeltjes nemen, handige trucjes voor buiten rijden, verbeteren van de rijtechniek en het kunnen balanceren in je eigen rolstoel. Wil je iets anders leren? Dat kan natuurlijk ook!

Goed voor iedereen
“Het is jammer dat de rolstoel trainingen in zijn oorspronkelijke vorm niet door konden gaan dit jaar en ik ben blij dat er nu rolstoeltrainingen op maat zijn. We weten uit ervaring dat de rolstoeltrainingen voor vrijwel iedereen iets oplevert, bijvoorbeeld op het gebied van behendigheid en zelfvertrouwen” aldus, sportconsulent inclusief bewegen Janine van Gurp.

Uiteraard houden we ons ten alle tijden aan de dan geldende coronamaatregelen.

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd in een rolstoeltraining aan huis? Schrijf je in door een mail te sturen naar westbrabant@unieksporten.nl. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janine van Gurp via janine.van.gurp@breda-actief.nl of bel naar 076 – 52 33 555. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: