Direct door naar content
Behoefte onderzoek aangepast sporten gemeente Lochem afbeelding nieuwsbericht

Behoefte onderzoek aangepast sporten gemeente Lochem

11 november 2020

Uniek Sporten Lochem doet een behoefteonderzoek voor aangepast sporten onder volwassenen en senioren met een beperking. 
Het behoefteonderzoek komt voort uit onduidelijkheid over de wensen en behoeften van de doelgroep 18-plus in de gemeente Lochem. Door de behoeften in kaart te brengen kan er beter worden ingespeeld op het creëren van meer aangepast sportaanbod.

Enquête
De enquête bestaat uit 35 meerkeuze-, open- en schaalvragen en wordt naar de zorginstanties in gemeente Lochem gemaild. Zo kan u samen met begeleiding de vragenlijst invullen. Na uw deelname worden de zorginstanties op de hoogte gehouden van het onderzoek, zodat ook u weet wat er met de gegevens gebeurt.

Uitkomsten
Met de uitkomsten van het onderzoek gaat Uniek Sporten kijken wat voor mogelijkheden er zijn om het aangepast sportaanbod eventueel uit te breiden, in overleg met sportverenigingen en aanbieders in de gemeente Lochem. Vanuit het Sportakkoord van de gemeente Lochem worden commerciële sportaanbieders en verenigingen gestimuleerd meer richting inclusief sporten te gaan. Dit betekent dat mensen met een beperking bij elke sportvereniging of club welkom zijn, mee kunnen doen en erbij horen.

Meedoen?
Uniek Sporten roept u op om mee te doen aan het onderzoek (deelname is vanaf 18 jaar). U vindt de enquête, die loopt tot en met 18 december 2020, via deze link: https://www.thesistoolspro.com/survey/du4fj5fa969112c901

Meer informatie
Mocht u benieuwd zijn naar het bestaande aangepast sportaanbod kijk dan bij op de sport-zoeker. Of neem contact op met buurtsportcoach Marjolijn Pezy via 06 30 57 14 92 of lochem@unieksporten.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: