Direct door naar content
Studenten vragen hulp afbeelding nieuwsbericht

Studenten vragen hulp

01 september 2020

Een groep studenten van Fontys doet dit jaar onderzoek voor Uniek Sporten Brabant. Een aantal daarvan zoekt nog personen die een vragenlijst willen invullen of willen meewerken aan een interview. Hieronder vind je de oproepen:

 

Oproep 1:

Wij zijn Robin in 't Groen en Thijs de Leest, twee studenten aan de opleiding SPECO Sportmarketing aan de Fontys Hogeschool Tilburg. In samenwerking met Uniek Sporten Brabant zijn we bezig naar een onderzoek naar het sportgedrag van jongeren tussen de 14 en 18 jaar met een lichamelijke beperking en hoe influencers deze jongeren kunnen motiveren om (meer) te gaan sporten. 
U zou ons ontzettend helpen door onze enquete in te vullen: http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_23nECszlta0Ulg1

 

Oproep 2:

In hoeverre doen jongeren van 18 jaar of jonger met een motorische beperking aan sport en waarom? Hoe is deze groep te bereiken?  Daar zijn wij erg benieuwd naar. Kun jij ons helpen met dit onderzoek? Klik dan op de onderstaande link en vul de enquête in. Dit duurt maximaal 5 minuten. 

Link: http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_0B2RiVhL1zHQDJ3

 

Oproep 3:

Wij zijn op zoek naar jongvolwassen (tussen 18-25 jaar) met een motorische beperking die willen meewerken aan een interview over bewegen en sporten. Bent/kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons weten door een berichtje te sturen naar 06-34014470 of 06-39655922. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: