Direct door naar content
Snowboard Fun dag! afbeelding nieuwsbericht

Snowboard Fun dag!

13 november 2020

Kom zaterdag 23 januari gezellig samen snowboarden in Snowworld Rucphen! Voor alle kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking organiseert Mentelity Foundation in samenwerking met Uniek Sporten de Snowboard Fun dag! Tijdens deze dag maak je gratis kennis met alles omtrent snowboarden. Samen met Bibian Mentel en ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Iedereen is welkom! Al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet nodig.

Voor iedereen
Niemand minder dan drievoudig Paralympsich Kampioen Bibian Mentel verzorgt samen met de leraren de clinics. Iedereen, ongeacht je beperking, krijgt de kans op te snowboarden! Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen! Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.

Programma
Ontvangst: 10.00 uur
Opening: 10.30 uur
Omkleden: 10.45 uur
Baan op: 11.00 – 11.15 uur
Einde les: 13.00 – 13.15 uur
Afsluiting: 13.45 uur

Adres
De Snowboard Fun dag wordt gehouden in Snowworld Rucphen.
Baanvelden 13, Rucphen

Kosten
Deelname aan deze dag kost helemaal niks! Je krijgt 2 uur toegang tot de baan inclusief begeleiding, materiaalhuur en koffie/thee en limonade bij het ontvangst.

Aanmelden
Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan aan door en mail te sturen naar merijn@mentelity.org. Zet hierin de namen, leeftijden, telefoonnummer/e-mailadressen van de deelnemers en eventuele snowboardervaring.  

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: