Direct door naar content
Start danslessen bij Ritmiek voor jongeren met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Start danslessen bij Ritmiek voor jongeren met een beperking

26 november 2020

Houd je dochter van dansen, maar zijn de reguliere dansgroepen te moeilijk door haar autisme? Kan je buurjongen goed hiphop dansen, maar heeft hij geen aansluiting met de dansgroep door zijn verstandelijke beperking? Kortom, ben of ken jij iemand met een beperking die graag wil dansen? Kom dan naar de proefles op woensdag 16 december bij Ritmiek dans en muziek, uit Doorwerth!

Eén speciale familie
Ritmiek biedt verschillende lessen en cursussen aan op het gebied van dans en muziek in de regio Arnhem: van ballet tot urban, en van peuterdans tot 50+ lessen. Aan dit lesaanbod worden nu ook speciale lessen toegevoegd voor kinderen en jongeren met een beperking. Voor het einde van het jaar wordt nog gestart met een les voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar die graag willen hiphoppen en streetdancen. Maar in het nieuwe jaar wil Ritmiek ook hiphop en streetdance lessen starten voor kinderen met een beperking tussen de 6 en 12 jaar. Ze horen het graag als er speciale wensen zijn, zoals speciale balletlessen of showdance groepen. Op deze manier wil de dans,- en muziekschool een familie creëren voor mensen met een beperking. Een familie waarbij deze doelgroep samen danst en muziek maakt, een familie waar ze zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, of zoals zij het zelf noemen: een Ritmiek Speci Family!

Proefles bijwonen?
Kom jij dus niet goed mee met reguliere danslessen maar wil je wel graag dansen? Kom dan op woensdag 16 december, 16:00 uur, naar de proefles op Cardanuslaan 21A in Doorwerth. Deze les is voor iedereen tussen de 12 en 20 jaar, met een verstandelijke beperking en /of gedragsproblematiek, waardoor je moeilijk aansluiting kan vinden bij het regulier sportaanbod. Meld je voor deelname aan bij Pascal, via pascal@ritmiek.nl. We horen het ook graag als je geïnteresseerd bent in de danslessen van 6-12 jaar, of in andere vormen van dans. Hopelijk zien we je woensdag 16 december!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: