Direct door naar content
Spek je clubkas met de Droomloterij! afbeelding nieuwsbericht

Spek je clubkas met de Droomloterij!

27 november 2020

Fonds Gehandicaptensport is dit jaar een eigen loterij gestart: De Grote Droomloterij. Deelnemers aan de loterij maken kans op droomprijzen als een jaar lang Toyota rijden of een jaar lang vakantie in Droomparken. Nog belangrijker is dat deze loterij dromen waarmaakt. De droom om meer mensen met een beperking te laten sporten. Met de opbrengst van de loterij worden namelijk sporters met een handicap gesteund. Daar kan jouw club ook van profiteren! 

Meedoen aan de Grote Droomloterij betekent dat je kans maakt op echte droomprijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gesigneerd shirt van Lionel Messi, Marco van Basten of Lieke Martens? Een andere bijzondere prijs is een vlucht met de PAL-V Liberty, de eerste vliegende auto. 

Sport met beperking mogelijk maken

Het gaat natuurlijk niet alleen om dit mooie prijzenpakket, want met de opbrengst van de Grote Droomloterij kunnen veel mooie dingen gedaan worden voor de gehandicaptensport in Nederland. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt met de opbrengst allerlei projecten die sport met een beperking mogelijk maken. Dit kunnen ook projecten bij jouw vereniging zijn. Denk dan aan extra materialen als sportrolstoelen, racerunners of een sporttoernooi voor sporters met een beperking. 

Hoe doe je mee als vereniging?

Als vereniging kun je eenvoudig meedoen aan de Grote Droomloterij en dus ook je clubkas spekken voor het aanbod van gehandicaptensport. In een paar klikken heb je het geregeld en kun je als vereniging loten gaan verkopen. Jouw vereniging krijgt namelijk van ieder verkocht lot automatisch al 10% provisie van de verkochte loten. Die bijdrage kan nog flink oplopen tot 33% naarmate je meer loten verkoopt. De vereniging die de meeste loten verkoopt maakt nog eens kans op een extra donatie. Reden genoeg dus om met je hele club loten te gaan verkopen, want met De Grote Droomloterij wint iedereen! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: