Direct door naar content
Voorstelrondje; Johanneke Kievit en Sjamana Wijsmuller afbeelding nieuwsbericht

Voorstelrondje; Johanneke Kievit en Sjamana Wijsmuller

02 september 2020

In de regio Eemland hebben we een regionaal samenwerkingsverband als het gaat om aangepast sporten. De komende weken stellen we elke woensdag buurtsportcoaches uit de verschillende gemeenten die aangesloten zijn bij de regionale samenwerking in de regio Eemland aan jullie voor. We beginnen alfabetisch bij de buurtsportcoaches van Buurtsportcoach Amersfoort.

Johanneke en Sjamana zijn al een aantal jaar actief als buurtsportcoach passend sporten in Amersfoort. Johanneke geeft vanuit haar achtergrond als psychomotorisch therapeut les aan diverse move2socialize groepen, waar mensen gezellig samen kunnen sporten op hun eigen niveau. Samen ondersteunen ze mensen bij het vinden van passend sportaanbod bij een vereniging, sportaanbieder of de buurtsportcoach. Daarnaast brengen we vraag vanuit sociale partners als zorginstellingen, sociale wijkteams, speciaal onderwijs, welzijnswerk etc en aanbod bij verenigingen en sportaanbieders bij elkaar. Daarnaast is Sjamana als regiocoördinator de spil in het netwerk in de regio. Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via aangepastsporten@sro.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: