Direct door naar content
Nieuwe ronde You fit in 2021! You Fit Fit is bedoeld voor jongeren die weinig bewegen en nog niet weten welke sport of beweegvorm ze leuk vinden afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe ronde You fit in 2021! You Fit Fit is bedoeld voor jongeren die weinig bewegen en nog niet weten welke sport of beweegvorm ze leuk vinden

21 december 2020

Beweeg je niet zo veel en wil je zelf bepalen op wat voor manier je gaat bewegen? Kom dan naar You Fit! Tijdens 12 gratis groepslessen probeer je verschillende sporten om te kijken welke sport bij jou past.

Niveau:
We starten rustig aan. You Fit is bedoeld voor jongeren die weinig bewegen en nog niet weten welke sport of beweegvorm ze leuk vinden.

Gratis:
Deelname aan You Fit is gratis voor jongeren onder de 18 jaar. You Fit wordt mogelijk gemaakt door Spurd en sportschool Your Perfection.

Tijd:
You Fit is er het hele jaar in sessies van 12 weken. Je kunt je het hele jaar inschrijven en meedoen. We starten op dinsdag 9 februari 2021 en de lessen zijn elke dinsdag van 15.30 - 16.30 uur en van 16.30 - 17.30 uur. Tot die tijd: probeer samen met iemand anders elke dag een half uur te wandelen of fietsen! Het verschil voor je lichaam tussen de hele dag stil zitten of een half uur per dag bewegen is enorm. Bewegen helpt om weerstand op te bouwen. Spurd heeft verder nog leuke beweegvideo’s die je hier vindt.

Locatie:
De lessen zijn bij sportschool Your Perfection (Van IJsendijkstraat 154). De lessen kunnen volgens de Corona regels binnen plaatsvinden. Als Corona verergert of als de groep dat wil, kunnen we de lessen naar buiten verplaatsen.

Inschrijven:
Er is ruimte voor maximaal 10 jongeren per lesgroep. Als 20 jongeren zich aanmelden, starten we tegelijkertijd twee groepen. INSCHRIJVEN  kan via deze link. Vergeet niet om je telefoonnummer achter te laten, dan laten we jou zo snel mogelijk weten of je mee kunt doen.

Wat doe ik daarna?
Na de 12 lessen kun je met korting gaan sporten bij Your Perfection, of wij begeleiden je naar een andere sport die je leuk vindt. Als geld een probleem is kunnen we je aanmelden voor het JeugdSportFonds.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: