Direct door naar content
De kalenders van Uniek Sporten van de maand zijn klaar! afbeelding nieuwsbericht

De kalenders van Uniek Sporten van de maand zijn klaar!

23 december 2020

Alle voorbereidingen waren klaar om Uniek sporten van de maand te gaan lanceren. Kalenders lagen klaar om te gaan verspreiden en toen kwam het bericht over de lockdown. We zijn trots op hoe de kalenders per gemeente geworden zijn, echter zullen wij onze gemaakte plannen moeten bijstellen.

Aanpassing januari

Elke maand staan er een aantal sporten centraal die we extra in de aandacht zetten met verhalen van sporters, sportaanbieders of over de sport zelf. Voor januari staan zwemmen, rolstoelbasketbal en bowlen op de kalender. Echter gaan we deze sporten niet promoten ivm de coronamaatregelen. Wij gaan afspraken maken met deze sportaanbieders voor een goed alternatief.

Coronaregels op site

Op de kalender staat een QR-code die verwijst naar de pagina van de sportaanbieder. Mocht het zo zijn dat er door corona aanvullende maatregelen gelden bij de sportaanbieder, dan kunt u deze op die pagina vinden bij het kopje opmerkingen. Wij zullen dit ook communiceren wanneer de sport in die maand aan de beurt is. 

Verspreiding kalenders

De verspreiding door de buurtsportcoaches zullen wij verplaatsen naar januari, ook al gaan we ze al wel ophangen bij openbare plekken. Digitaal kunnen we zel al wel versturen. Wilt u graag de kalender van de gemeente ontvangen? Neem dan contact met ons op via de buurtsportcoach of stedendriehoek@unieksporten.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: