Direct door naar content
Januari = wandelmaand! Kom jij met je collega's ook in beweging? afbeelding nieuwsbericht

Januari = wandelmaand! Kom jij met je collega's ook in beweging?

07 januari 2021

De effecten van de coronacrisis worden door iedereen gevoeld. De overheidsmaatregelen en adviezen hebben ingrijpende gevolgen op de werkvloer. Onzekerheid, stress, werkdruk, dalend energieniveau. Stuk voor stuk factoren die impact hebben op ons leven en tevens een onderschatte factor in deze coronatijd. De (werk)omgeving is veranderd. En juist nu, in tijd van vooral thuiswerken en in veel gevallen minder bewegen, willen we laten zien hoe en op welke manier je zo efficiënt mogelijk kunt werken én bewegen. 

TEAMgevoel
Daar wil de GSF middels deze campagne jou een handje bij helpen. En vergeet niet dat je door samen in beweging te komen op een leuke manier contact met je collega's houdt. Helemaal nu de afstand tot jouw collega's letterlijk groter is dan ooit. 

VOORTZETTING #FITHELD CAMPAGNE
Bewegen kun je natuurlijk niet verplicht stellen, maar je kunt medewerkers wel motiveren en het gemakkelijk maken. Daarom gaan wij, met een tiental partners, begin januari 2021 van start met de wandelmaand. En jullie kunnen als organisatie nog aanhaken! 

WAT HOUDT DE WANDELMAAND IN?
De wandelmaand maakt het mogelijk dat iedere collega op zijn eigen niveau aan zijn dagelijkse beweging voldoet. Als organisatie en/of collega’s ga je onderling de strijd aan wie de #FITHELD van jullie organisatie kan worden. En nu komt het mooiste. Jullie maken de stappen, wij bieden het volledige wandelpakket aan met onder meer:

  • bingokaart 
  • tips & tricks 
  • uitdagingen 

We komen graag in contact om ervaringen uit te wisselen. Hopelijk kunnen we samen strijden voor een vitale werkvloer en collega’s.

Kijk voor meer informatie hier.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: