Direct door naar content
Sport jij met ons mee tijdens de sport extra lessen in Zeist? afbeelding nieuwsbericht

Sport jij met ons mee tijdens de sport extra lessen in Zeist?

11 januari 2021

Doe lekker mee met deSport Extra lessen!

Niet ieder kind beweegt voldoende. Dat kan komen door moeite met bewegen, het spannend vinden of door overgewicht. Sport Extra is speciaal voor kinderen die een opstapje kunnen gebruiken voor hun motoriek, sociaal-emotioneel een steuntje in de rug nodig hebben of onvoldoende bewegen. Sport Extra brengt kinderen in beweging!

Onder de deskundige begeleiding van een kinderfysiotherapeut en een sportdocent doen kinderen in een groepje van max 12 op hun eigen niveau allerlei beweegvormen en gevarieerde spelletjes. We werken aan het uithoudingsvermogen, de motoriek en sportvaardigheden. Er is aandacht voor de sociaal-emotionele vaardigheden, zoals omgaan met winst en verlies, samenwerken, respect en spelregels naleven.

Het doel is beweegplezier, zelfvertrouwen en kijken waar je passie en talent ligt. We geven een gericht sportadvies, zodat kinderen doorstromen naar een sport.
Kosten: maar € 2,50 per les!

Tijden en locatie
Sport Extra wordt georganiseerd door Kinderfysiotherapie Elly van der Grift en Sportief Zeist: iedere woensdag van 15-00-16.00 voor kinderen uit groep 1 en 2, van 16.00-17.00 voor kinderen uit groep 3 en 4 en van 17.00-18.00 uur uit groep 5 t/m 8. De locatie is in de gymzaal aan de Jagerlaan 33 te Zeist. Kinderen kunnen weer bij ons terecht, nu zonder wachtlijst!

Meer informatie
Op www.sportiefzeist.nl staat meer informatie. Vragen? Neem contact op met Elly van der Grift, kinderfysiotherapeut. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-24183657 / 030-6992662 of e-mailadres: elly@kinderfysiozeist.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: