Direct door naar content
Sporten met beperking op jouw club! afbeelding nieuwsbericht

Sporten met beperking op jouw club!

20 januari 2021

Door de lockdown ligt de sport nu grotendeels stil, maar als het straks weer kan wil jouw club ook weer klaar kunnen staan. Sportverenigingen staan door de coronamaatregelen financieel onder de druk. Om te zorgen dat de clubs straks gewoon de draad weer kunnen oppakken, kun je jouw vereniging nu helpen door geld in te zamelen voor de gehandicaptensport in Nederland. Zo helpen we samen we de sport vooruit en staan we als één team achter de sporters met een handicap! 

Fonds Gehandicaptensport biedt sportverenigingen de mogelijkheid om aandacht te vragen voor de gehandicaptensport en tegelijk geld in te zamelen. Dat is juist nu extra belangrijk, want de inkomsten van bijvoorbeeld de sportkantine staan erg onder druk. Daarom heeft het fonds speciaal voor clubs en verenigingen een gratis online tool ontwikkeld om online geld op te halen. Het kost niets en levert geld op voor de vereniging of club.

50% voor de club

Iedere club kan altijd online meedoen. Daarnaast kan er tijdens de komende collecteweek die gepland staat voor 4 tot 10 april ook huis aan huis gecollecteerd worden. Voor online of huis aan huis geldt altijd dat sportclubs met faciliteiten voor sporters met een handicap maar liefst 50% van hun totale opbrengst zelf mogen houden! De rest van de opbrengst wordt door Fonds Gehandicaptensport besteed aan projecten voor gehandicaptensport in Nederland.

Start vandaag nog

Wil je meer informatie of direct beginnen? Mail naar: info@fondsgehandicaptensport.nl met naam en adresgegevens van de club. Fonds Gehandicaptensport neemt zo snel mogelijk contact op om te gaan starten. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: