Direct door naar content
Digitale bijeenkomst Aangepast Sporten voor sportprofessionals - 4 maart 2021 afbeelding nieuwsbericht

Digitale bijeenkomst Aangepast Sporten voor sportprofessionals - 4 maart 2021

04 februari 2021

Team Sportservice en AmstelveenSport organiseren op 4 maart een digitale bijeenkomst voor buurtsportcoaches, verenigingen en iedereen die geïnteresseerd is. Met als thema aangepast sporten en inclusief sporten en bewegen.
We hoeven jullie uiteraard niet uit te leggen dat sport en bewegen voor iedereen belangrijk is, maar helaas is dit nog niet voor alle doelgroepen even vanzelfsprekend. Je wordt meegenomen in de wereld van het aangepast sporten, er worden praktische handvatten gegeven in de omgang met verschillende doelgroepen en tips om het sportaanbod toegankelijk(er) te maken.
 

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
9:30 uur
Opening en welkom door Erik de Winter

9.45 uur
Ervaring aangepast sporten door Paralympisch atleet Noëlle Roorda

10:00 uur
Presentatie over het veld en de organisatie van sport voor mensen met een beperking door Erik de Winter

10.15 uur
Aangepast sporten in de praktijk; ‘normaal waar mogelijk, aangepast waar nodig’ door Boukje de vries, Tycho van der Werff en Sandy Aeijssing Kom jij wel eens iemand tegen in je groep waarbij je niet weet waarom diegene zo reageert? Deze drie buurtsportcoaches gaan in op verschillende type beperkingen, hoe je hiermee om kan gaan, hoe je het beste communiceert en ze geven je praktische handvatten. Er is voldoende ruimte voor praktijkvoorbeelden en om in te gaan op concrete vragen vanuit de deelnemers.

11:25 uur
Afsluiting door Erik de Winter

De bijeenkomst duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, maar het is wel verplicht om je vooraf aan te melden, zodat je een link kan ontvangen. Aanmelden kan via deze link en duurt ongeveer 4 minuten.

Voor vragen of extra informatie kunt u altijd contact opnemen met Annelou Hertogh via ahertogh@teamsportservice.nl 

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: