Direct door naar content
Vragenlijst vervoer voor sporters met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Vragenlijst vervoer voor sporters met een beperking

04 maart 2021In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderzoekt Special Heroes Nederland met welk vervoer u als sporter naar trainingen en wedstrijden reist. Nog belangrijker voor ons is wat u als sporter belangrijk vindt om uw reis naar sportactiviteiten zo snel, praktisch en prettig mogelijk te laten verlopen.

Wij willen dan ook graag van u weten wat voor u de reden is om voor een vervoersoptie te kiezen en welke vervoersmogelijkheid uw voorkeur heeft?

Op basis van de door u verstrekte gegevens gaat Stichting Special Heroes Nederland de vervoersvoorzieningen zoveel mogelijk op elkaar afstemmen, zodat er meer passende vervoersmogelijkheden zijn voor u als sporter.

Via deze link gaat u naar de vragenlijst. Wij vragen u vriendelijk om de vragenlijst vóór 19 maart a.s. in te vullen.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Stichting Special Heroes Nederland coördineert, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de sportvervoersvoorziening voor teamsporters met een ernstige (lichamelijke) beperking.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: