Direct door naar content
Wat is jouw ervaring met vervoer naar sport? afbeelding nieuwsbericht

Wat is jouw ervaring met vervoer naar sport?

10 maart 2021

Als je een beperking hebt dan kan het vervoer van en naar sport een uitdaging zijn. Gelukkig bestaan voor jou allerlei regelingen en vervoersmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Om meer te weten te komen over jouw ervaringen en voorkeuren heeft Stichting Special Heroes Nederland nu een korte vragenlijst opgesteld. Door deze in te vullen kun jij helpen het vervoer naar sportactiviteiten te verbeteren. 

De verschillende vervoersopties voor sporters met een beperking verschillen weer per gemeente. Onder het kopje ‘vervoer’ op Uniek Sporten geven we je een compleet overzicht van lokale en landelijke mogelijkheden. Sport jij in een team? Dan kun je mogelijk gebruik maken van de sportvervoersvoorziening voor teamsporters met een ernstige (lichamelijke) beperking die wordt gecoördineerd door Stichting Special Heroes Nederland.

Vragenlijst

Special Heroes Nederland is op dit moment erg benieuwd naar hoe jij van en naar trainingen en wedstrijden gaat, wat je daarbij belangrijk vindt om de reis zo snel en prettig mogelijk te maken en waarom je een bepaalde vervoersoptie jouw voorkeur heeft. Met deze vragenlijst kun je helpen bij het verbeteren van vervoersvoorzieningen voor mensen met een beperking per regio. Op die manier kunnen de regelingen beter op elkaar afgestemd worden en worden de voorzieningen voor een bredere doelgroep met een beperking beschikbaar. 

De vragen vind je op dit formulier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: