Direct door naar content
Aan de slag tijdens de Gezonde Leefstijl Week afbeelding nieuwsbericht

Aan de slag tijdens de Gezonde Leefstijl Week

11 maart 2021

Een goede gezondheid is voor iedereen van belang. Team Sportservice provincie Utrecht stimuleert inwoners om actief met de gezondheid aan de slag te gaan. In het kader hiervan organiseert zij in de week van 19 t/m 26 maart in de regio Utrecht-West: de Gezonde Leefstijl Week!

Door middel van een opdrachtenboek en een stempelkaart kan iedereen aan de slag met de onderwerpen beweging, ontspanning en voeding. “Geweldig om te zien dat al 110 deelnemers van onder andere woonvoorzieningen en ambulant wonen actief met hun leefstijl aan de slag willen gaan!”, vertelt buurtsportcoach Macy Hartman. Speciaal voor deze deelnemers zijn er Team Sportservice pakketten gemaakt, met daarin spullen die ze tijdens deze week nodig hebben. De beweegwijzer Aangepast Sporten en Toegankelijke Beweegroutes zijn ook toegevoegd, om zo de mensen nog meer handvatten te geven om met sport en bewegen aan de slag te gaan. 

Alle inwoners van Utrecht-West kunnen zelfstandig aan de slag gaan met de gezonde leefstijl. Download onderstaand boek, print de stempelkaart uit en doe van 19 t/m 26 maart mee! Samen werken aan een gezonde leefstijl is leuker, dus spoor je familie/vrienden aan om met jou mee te doen.

Download hier het Opdrachtenboek voor de Gezonde Leefstijl Week

Download hier de stempelkaart Gezonde Leefstijl Week

Neem voor meer informatie contact op met Macy Hartman, buurtsportcoach Aangepast Sporten via mhartman@teamsportservice.nl of 06- 41644503.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: