Direct door naar content
Gezonde Leefstijl Week: de buurtsportcoaches doen mee! afbeelding nieuwsbericht

Gezonde Leefstijl Week: de buurtsportcoaches doen mee!

23 maart 2021

Deze week wordt door Team Sportservice provincie Utrecht in de regio Utrecht-West de Gezonde Leefstijl Week georganiseerd. Niet alleen de deelnemers gaan aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezonde voeding, beweging en ontspanning, ook de buurtsportcoaches Elzemieke en Macy doen mee! Elzemieke deelt haar ervaringen tot nu toe.  

Even een week extra op mijn leefstijl letten, wat een goed idee! Gezond eten, voldoende bewegen en zorgen voor voldoende ontspanning. Van het weekend heb ik al verschillende leuke opdrachten gedaan. Zo ben ik bezig geweest met mijn receptenboek, heb ik op de markt verse producten gehaald en heb ik twee heerlijke soepjes gemaakt. Verder ben ik erachter gekomen dat ik goed slaap. Ik sta ’s morgens bijna altijd uitgerust op, heerlijk!  

Deze week houd ik een alcoholvrije week. Afgelopen weekend had ik met een vriend afgesproken, dus ik werd meteen uitgedaagd. Als alternatief voor een alcoholische cocktail, had ik wijnglazen gevuld met fruitwater en verschillende soorten vers fruit. Met een paraplutje erbij zag het er hartstikke leuk uit! Door de frisse smaak van het fruit miste ik de alcohol helemaal niet. En een nog belangrijkere reden: doordat ik geen alchol had gedronken, sliep ik goed en was ik zondag gewoon weer fit. De rest van de week gaat me vast ook goed af, ik heb er zin in! 
 
Doe jij al mee met de Gezonde Leefstijl Week? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring tot nu toe. Deel het via de Facebookgroep Uniek Sporten Utrecht-West. Nog niet begonnen? Download hier het opdrachtenboek en begin gewoon op een dag die jij wilt. Aan een gezonde levensstijl kan je namelijk het hele jaar werken.  
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: