Direct door naar content
 Macy doet verslag tijdens de Gezonde Leefstijl Week  afbeelding nieuwsbericht

Macy doet verslag tijdens de Gezonde Leefstijl Week

25 maart 2021

Deze week wordt door Team Sportservice provincie Utrecht in de regio Utrecht-West de Gezonde Leefstijl Week georganiseerd. Niet alleen de deelnemers gaan aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezonde voeding, beweging en ontspanning, ook de buurtsportcoaches Elzemieke en Macy doen mee! Vandaag is het de beurt aan Macy om haar ervaringen te delen.

“Wat heb ik het toch druk deze week! Ik heb echt geen tijd om…” deze uitspraak kennen we bijna allemaal wel. Eigenlijk heb je bijna overal tijd voor, als je er maar tijd voor maakt. Wanneer je een overzicht van je week maakt met de dingen die moeten gebeuren, dan kom je erachter dat er altijd ruimte is voor beweging en ontspanning.

Zelf heb ik het deze week ook erg druk. Vorige week heb ik namelijk de sleutel van mijn nieuwe huis gekregen, dus de grote verbouwing is begonnen! Ondanks dat ben ik met frisse moed aan deze week begonnen en mijn eerste opdracht was het maken van de weekplanning. Ik vond het heel fijn om vooraf de verschillende beweeg- en ontspan momenten in te plannen. Zo begin ik de dag met een rustig gevoel. Wanneer ik merk dat mijn planning anders loopt, dan zet ik als extra herinnering wekkers op mijn telefoon.  

Ondanks de verbouwing heb ik ook tijd vrijgemaakt voor de andere opdrachten, nog één dag te gaan en dan is mijn stempelkaart helemaal vol!

Wil je zelf ook aan de slag met een Gezonde Leefstijl Week? Download hier het opdrachtenboek. Je kan de week gewoon beginnen wanneer jij dat wilt. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring tot nu toe. Deel het via de Facebookgroep Uniek Sporten Utrecht-West.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: