Direct door naar content
Samen voor de gehandicaptensport - Terugblik 2020 afbeelding nieuwsbericht

Samen voor de gehandicaptensport - Terugblik 2020

31 maart 2021

Ieder jaar blikken we in het eerste kwartaal terug op de mooie verhalen van sporters en sportaanbieders, de mooie (nieuwe) samenwerkingen en de behaalde resultaten. Als we dan terugkijken op het jaar 2020, zien we een bewogen jaar. Uiteraard doordat het corona virus ons dagelijks leven bepaalde en we ons moesten houden aan de vastgestelde maatregelen. Het sporten en bewegen was opeens niet meer zo vanzelfsprekend als de jaren daarvoor.

Ondanks dit alles hadden we vorig jaar ook weer inspirerende momenten in de regio Arnhem*. Een aantal van deze verhalen hebben we samen met de resultaten gebundeld in een magazine: Samen voor de gehandicaptensport - Terugblik 2020.

Het magazine is online te lezen via deze link. Per post ontvangen? Er is een beperkte oplage gedrukt, dus stuur dan een mail naar regioarnhem@unieksporten.nl.

 

 

* Uniek Sporten regio Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt door structurele samenwerking van de gemeenten: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.   

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Barbie gaat paralympisch zitskiën!

'Meer ruimte nodig voor aangepast fietsen'

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×