Direct door naar content
Collecte Fonds Gehandicaptensport afbeelding nieuwsbericht

Collecte Fonds Gehandicaptensport

06 april 2021

In de week van 4 t/m 10 april 2021 vindt de nationale collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport weer plaats. Tijdens deze week vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een functiebeperking.

Elk jaar organiseert Fonds Gehandicaptensport een landelijke collecte. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen en hiermee sport voor iedereen met een functiebeperking structureel mogelijk te maken. De collecte is voor het fonds een belangrijke bron van inkomsten in het realiseren van dit doel. Maar ook is de collecte voor sportaanbieders met een sportaanbod voor mensen met een functiebeperking erg interessant. Niet alleen draag je bij aan het verbeteren van het aangepast sporten, je kunt er als vereniging ook iets goeds aan overhouden! Van het geld dat opgehaald wordt door de vereniging met de collecte mag de club 50% houden, om te investeren in aangepast sporten.

Ook in de regio IJsselland zijn er weer verschillende sport- & beweegaanbieders die deelnemen aan deze collecte. Steun deze clubs met hun prachtige sport- en beweegaanbod!

Gemeente Kampen
SPGIJ
Zwartendijkruiters

Gemeente Raalte
AB Raalte

Gemeente Steenwijkerland
SSVG'81

Gemeente Zwolle
't Hoefijzer
Atletiek vereniging P.E.C. 1910
Be Quick'28
Dans Creatief
KIDS Zwolle
Oranje Zwart
SV HTC Zwolle
Tabonon
WRZV de Boog

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: