Direct door naar content
Focus op wat jij kunt!  afbeelding nieuwsbericht

Focus op wat jij kunt!

08 april 2021

Fonds Gehandicaptensport trapt de april campagne maand, met o.a. de collecteweek, af met een inspirerende PowerTalk voor heel Nederland. Met als boodschap: “Het gaat niet om wat je niet kunt, het gaat om wat je wél kunt.” In een tijd vol met beperkingen, kunnen we allemaal nog wat leren van sporters met een handicap.

Een campagne die én storytelling én fundraising combineert. Met de PowerTalk inspireren vijf sporters met een handicap Nederland, de directe omgeving -waaronder ook 1.000.000 (potentiele) sporters met een handicap- én sportliefhebbers die inclusie belangrijk vinden. Persoonlijke verhalen met de boodschap; het gaat niet om wat je niet kunt, maar om wat je wél kunt. Focus op wat jij kunt doen en vraag al je familie, vrienden, fans en overige relaties om een PowerTik!

Van PowerTalk naar PowerTik
Fonds Gehandicaptensport wil iedereen dat gevoel van vrijheid, zelfstandigheid en kracht geven. En daarom moet iedereen de kans krijgen om te sporten. Daarom roepen ze heel Nederland in de collecteweek op om zich te focussen op wat ze wél kunnen doen. En dat is natuurlijk doneren op powertik.nl. Dus: Sporters met een beperking geven heel Nederland een PowerTalk. Geeft heel Nederland een  PowerTik terug?

Meedoen als vereniging

Maak heel eenvoudig je eigen digitale collectebus aan! Deel de collectebus met zoveel mogelijk mensen en ontvang 50% van elke donatie voor je eigen vereniging! Dit kan via https://gehandicaptensport.digicollect.nl/

Lees het hele artikel op: https://www.fondsgehandicaptensport.nl/nieuws/sporters-met-een-handicap-geven-heel-nederland-een-powertalk/  

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: