Direct door naar content
Samenwerking special Olympics 2024 afbeelding nieuwsbericht

Samenwerking special Olympics 2024

14 april 2021

Gemeente Breda wil zich samen met de gemeente Tilburg kandidaat stellen om gastheer te zijn van de Special Olympics Nationale Spelen in 2024. Dit is het grootste nationale sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer dan 2.000 sporters en 1.000 begeleiders komen vanuit heel het land een weekend lang samen om te sporten, te ontmoeten en te genieten!

Samenwerking

Om deze Spelen naar Brabant te halen, zijn we druk bezig met alle voorbereidingen om onze kandidaatschap voor deze Spelen vorm te geven.
Gezien de omvang van het evenement zijn we nu al op zoek naar samenwerkingspartijen, zoals sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders, die het leuk vinden om bij dit grootschalige evenement betrokken te zijn. Vind jij het leuk om vanuit jouw sport mee te denken hierin? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op donderdagavond 22 april om 19.00 uur. Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar janine.van.gurp@breda-actief.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: