Direct door naar content
Onderzoek mentale effect van deelname aan een groepssport afbeelding nieuwsbericht

Onderzoek mentale effect van deelname aan een groepssport

22 april 2021

Twan Houwink zit in zijn tweede jaar van de opleiding ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Hij doet daarbij onderzoek naar: wat is het mentale effect van deelname aan een groepssport van mensen met trisomie-21 (syndroom van Down) in de leeftijdscategorie van 15 tot 30 jaar. Om duidelijk te krijgen wat nou dat mentale effect is, heeft hij een vragenlijst opgesteld. Indien mogelijk kan de vragenlijst zoveel mogelijk samen met uw zoon of dochter of met degene die u begeleidt worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat ook hun perspectief/gedachtes goed naar voren komt. Het is een korte vragenlijst. Het zou Twan enorm helpen.

De resultaten worden alleen gebruikt voor het onderzoek. De door u (en uw zoon/dochter of iemand die u begeleidt) ingevulde antwoorden kunnen alleen door Twan en de docenten van de studie ergotherapie worden ingezien. Mocht u tijdens het invullen van de enquête niet meer verder willen, dan kan dat. Zolang u aan het einde niet op verzenden klikt, worden de gegevens niet verzonden.

Klik hier voor de vragenlijst

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: