Direct door naar content
Vragenlijst voor mensen met motorische aandoening, helpt u mee? afbeelding nieuwsbericht

Vragenlijst voor mensen met motorische aandoening, helpt u mee?

26 april 2021

Vragenlijst voor mensen met motorische aandoening, helpt u mee?

Woon jij in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen of Zuidplas en heb of ken jij iemand met een motorische aandoening, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Sporten, wie wil dat nou niet?! Maar niet voor iedereen is sporten vanzelfsprekend. Drempels ervaren vanwege je aandoening kan één van de oorzaken zijn dat jij niet gaat sporten. Ook niet weten waar je terecht kunt zou een reden kunnen zijn. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je al regelmatig sport maar toch graag het een en ander ziet veranderen. Uiteraard weet jij dit als ervaringsdeskundige het allerbeste. Wij, Team Sportservice, Marvin Straver en de regio Midden-Holland zijn daarom op zoek naar ervaringsdeskundigen die de onderstaande enquête willen invullen om ons (maar vooral meer mensen met een motorische aandoening) op weg te kunnen helpen. Daarnaast help je Borus ook nog eens met afstuderen!  

De enquête is volledig anoniem en het wordt daarnaast zeer gewaardeerd als je de enquête wilt delen met vrienden, familieleden en kennissen.  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0BPeOvv8S9G7NU3k7oxJKSLm_LxmzED4bFkc2Qd-6d-xrbw/viewform?usp=sf_link 

Alvast hartelijk bedankt! 
Met sportieve groet, 
Borus van der Sar, Team Sportservice Zuid-Holland en de regio Midden-Holland

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: