Direct door naar content
Lokaal Sportakkoord Huizen is ondertekend afbeelding nieuwsbericht

Lokaal Sportakkoord Huizen is ondertekend

05 mei 2021

Hoe meer mensen bewegen, hoe gezonder de samenleving. Dat is het uitgangspunt van het Lokaal Sportakkoord in Huizen. Inclusief Sport en Bewegen is binnen dit sportakkoord een belangrijk thema. 

Aanwezigen

In Huizen is het Lokaal Sportakkoord coronaproof ondertekend door Sportplatform Huizen, Vrijwilligerscentrale Huizen, de sportwethouder Roland Boom en Team Sportservice ’t Gooi. Namens Team Sportservice was coördinator aangepast sporten Sandra van Wijhe-Faase aanwezig. Sportformateur Ine Klösters hielp het sportakkoord tot strand brengen. 

Iedereen moet mee kunnen doen

In alle gemeenten in ’t Gooi zijn de lokale sportakkoorden ondertekend. Nóg beter nieuws: in alle gemeenten staat het onderwerp Inclusief Sporten en Bewegen op de agenda. De gedachten dat iedereen mee kan doen, zich welkom en geaccepteerd voelt en zijn eigen sportkeuzes kan maken, wordt dus breed gedeeld.  

Team Sportservice ’t Gooi is vanuit aangepast sporten in alle gemeenten de medeondertekenaar en zet zich in voor het thema inclusief sport en bewegen.  

Meer informatie? 

Heb je naar aanleiding van dit artikel behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met coördinator aangepast sporten Sandra van Wijhe-Faase, via svanwijhe@teamsportservice.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: