Direct door naar content
Enthousiaste vrijwillige trainer gezocht voor sportgroep High5Low5! afbeelding nieuwsbericht

Enthousiaste vrijwillige trainer gezocht voor sportgroep High5Low5!

25 mei 2021

Wij stellen ons graag even voor!

๐Ÿšถ Wie zijn wij? 
Wij zijn sportgroep High5Low5. Een sportgroep voor mensen met een lichamelijke beperking. Een mooie mix van fanatieke lopers en rollers.

โฐ Wat doen wij? 
Wij sporten wekelijks op vrijdag van 13.00 – 14.30 uur en doen dan een mix van sporten zoals tennis, badminton, basketbal, kubben, conditieparcours enz. Uiteraard ieder op zijn/haar eigen niveau.

๐Ÿ“ Waar doen wij dit? 
Wij doen dit in Sporthal de Mortel in de Eindhovense wijk Achtse Barrier. Savoiepad 14, 5627 DX Eindhoven.

๐Ÿง Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een sportieve, enthousiaste trainer. Iemand die het leuk vindt om samen met ons lessen vorm te geven en ons aan te moedigen. Zodat we net dat beetje extra uit ons zelf kunnen halen!

๐Ÿ‘‡Wat levert dit op voor jou? 
Een gezellige vrijdagmiddag met een enthousiaste groep mensen. En zoals dat nu in de groep ook al is ontstaan, vriendschap!

โ“Waarom doen wij dit?
Deze groep is ontstaan omdat er overdag helaas weinig sportaanbod was voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor ons is het qua energie niveau niet haalbaar om in de avond te sporten. Zo doende zijn we met deze groep begonnen!

๐Ÿ“ฉ Contact
Lijkt het jou leuk om les te geven aan deze super gezellige groep, waar respect, sportiviteit, socialiseren voorop staat? Stuur dan een mailtje naar sportgroep-high5low5@hotmail.com.

Dan kunnen we een afspraak maken zodat je kunt komen kijken, of meedoen ๐Ÿ˜Š. Wij hebben wegens de lockdown een tijd stil gelegen maar willen in juni 2021 weer herstarten.


Met vriendelijke groet,

Marjan van Deursen (oprichtster), sportgroep High5Low5

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: