Direct door naar content
Multisportgroep maakt sporten in Leerdam vanzelfsprekend afbeelding nieuwsbericht

Multisportgroep maakt sporten in Leerdam vanzelfsprekend

26 mei 2021

Niet voor alle kinderen is bewegen vanzelfsprekend. Het nieuwe initiatief Multisport gaat hier in Leerdam verandering in brengen. Kinderen die vanwege een beperking, stoornis of andere problematiek niet goed mee kunnen komen met regulier aanbod, kunnen vanaf juni door middel van deze multisportgroep ontdekken wat bij hen past. Om van start te kunnen gaan zijn de intiatiefnemers, waaronder Team Sportservice provincie Utrecht en SamenDoen Leerdam, op zoek naar jonge enthousiastelingen. 

Waarom multisport?

In Leerdam zijn op dit moment relatief beperkte mogelijkheden voor kinderen die niet goed mee kunnen komen met het reguliere aanbod. Het doel van de multisportgroep is om deze kinderen plezier aan sport te laten beleven en kennis te laten maken met zoveel mogelijk verschillende vormen van sport. De multisportgroep biedt de mogelijkheid om het sporten en bewegen in de eigen omgeving te ontdekken en in een veilige omgeving sociale contacten op te doen.

Ontdek de multisportgroep gratis

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar kunnen eerst vier gratis proeflessen volgen. Deze worden aangeboden op maandag 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli van 18.00 tot 19.00 uur. De trainers Michel van Rossum (HC Leerdam), Marije Rijneveld (HC Leerdam) en Huub Visscher (Crossfit Leerdam) staan vol enthousiasme voor ze klaar.

De bedoeling is om, bij voldoende animo, een vaste multisportgroep op te starten in Leerdam. De kinderen en jongeren kunnen hier dan wekelijks of éénmaal in de twee weken terecht.

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij graag meer informatie of wil je jezelf of iemand anders meteen aanmelden voor deze multisportgroep? Dit kan bij Cynthia van de Water, buurtsportcoach van SamenDoen Leerdam, via cvdwater@samendoen.expert of 06-19618967.

Bekijk de Facebookpagina Uniek Sporten Lekstroom, en blijf op de hoogte van alles op het gebied van Uniek Sporten in de regio Lekstroom!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: