Direct door naar content
Doe mee met de wandelchallenge in Weesp afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de wandelchallenge in Weesp

07 juni 2021

Wandelen is goed voor de gezondheid. Je voelt je fitter, energieker en wandelend in een groep doe je sociale contacten op. In het kader hiervan organiseert Team Sportservice 't Gooi in samenwerking met Versa Welzijn, oefentherapeute Henny Ottenhoff en oud-fysiotherapeute Ruth van Kessel in de gemeente Weesp een Wandelchallenge. Deze challenge is onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge. Dit is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. De challenge is bedoeld voor iedereen die zich fitter en gezonder wilt voelen.

Gevarieerd en op jouw eigen niveau

Vanaf donderdag 24 juni wandelen de eerdergenoemde partijen ongeveer 20 weken lang met een groep deelnemers door de gemeente Weesp. Elke week is er een andere wandelcoach die de groep professioneel begeleid. De wandelcoach houdt rekening met ieders wandelniveau, dus het maakt niet uit als iemand nog niet zo ver kan lopen. Gedurende 20 weken wordt getraind voor 5, 7,5 of 10 kilometer. De startlocaties variëren, zodat de deelnemers alle mooie plekjes van Weesp leren kennen. Zo blijft het wandelen afwisselend en nóg leuker.

Praktische info

De groep verzamelt vanaf 24 juni iedere donderdag om 18.45 uur op een afgesproken locatie. Om 19.00 uur begint de wandeling. De kosten bedragen 5,50 euro. Aan het einde van de Wandelchallenge is een feestelijke afsluiting.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Download hier de flyer wandelchallenge Weesp

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×