Direct door naar content
Doe mee met de wandelchallenge in Weesp afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de wandelchallenge in Weesp

07 juni 2021

Wandelen is goed voor de gezondheid. Je voelt je fitter, energieker en wandelend in een groep doe je sociale contacten op. In het kader hiervan organiseert Team Sportservice 't Gooi in samenwerking met Versa Welzijn, oefentherapeute Henny Ottenhoff en oud-fysiotherapeute Ruth van Kessel in de gemeente Weesp een Wandelchallenge. Deze challenge is onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge. Dit is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. De challenge is bedoeld voor iedereen die zich fitter en gezonder wilt voelen.

Gevarieerd en op jouw eigen niveau
Vanaf donderdag 24 juni wandelen de eerdergenoemde partijen ongeveer 20 weken lang met een groep deelnemers door de gemeente Weesp. Elke week is er een andere wandelcoach die de groep professioneel begeleid. De wandelcoach houdt rekening met ieders wandelniveau, dus het maakt niet uit als iemand nog niet zo ver kan lopen. Gedurende 20 weken wordt getraind voor 5, 7,5 of 10 kilometer. De startlocaties variëren, zodat de deelnemers alle mooie plekjes van Weesp leren kennen. Zo blijft het wandelen afwisselend en nóg leuker.

Praktische info
De groep verzamelt vanaf 24 juni iedere donderdag om 18.45 uur op een afgesproken locatie. Om 19.00 uur begint de wandeling. De kosten bedragen 5,50 euro. Aan het einde van de Wandelchallenge is een feestelijke afsluiting.

Aanmelden
Download hier de flyer wandelchallenge Weesp

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: