Direct door naar content
Sportief en Gezond peiling! Wat wil jij met sport, bewegen en gezondheid in jouw dorp?  afbeelding nieuwsbericht

Sportief en Gezond peiling! Wat wil jij met sport, bewegen en gezondheid in jouw dorp?

14 juni 2021

VUL DE SPORT EN GEZOND PEILING IN - Woon je in Heeten, Nieuw Heeten, Laag Zuthem, Luttenberg, Heino, Liederholthuis, Mariënheem, Broekland of Raalte? Geef dan jouw mening over sporten, bewegen en gezondheid in jouw dorp. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter beeld we krijgen van de wensen en behoeften rondom sport en gezondheid in de gemeente Raalte. En als je meedoet, maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Vul de vragenlijst in www.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling.

Roalter Sportakkoord voor een Sportief en Gezond leven
Meer inzicht in de wensen en behoeften als het gaat om sport, bewegen en gezondheid in de dorpen; daarom voert GGD IJsselland in opdracht van het Roalter Sportakkoord dit onderzoek uit. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners (van jong tot oud) de vragenlijst invullen. Wethouder Dennis Melenhorst: “Sporten en bewegen is erg belangrijk voor al onze inwoners. Om erachter te komen wat hun wensen zijn en waar hun behoeftes liggen, vragen we iedereen om de vragenlijst in te vullen.”

Deelname
Vul snel de vragenlijst in. De vragen gaan over het sport- en beweegaanbod in de dorpen, wat je veranderd zou willen zien, maar ook wat de invloed van corona is op je sport- en beweeggedrag en leefstijl. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten en is anoniem. Als je meedoet, maak je kans op leuke prijzen: een hoofdprijs namens Sportstudio Raalte, twee ROV-cadeaubonnen à 50 euro en 15 prijzen namens Zwembad De Tippe en Zwembad en Sportcafé Tijenraan.

Resultaten
De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor de gemeente, GGD IJsselland, sport- en beweegaanbieders en organisaties die zich richten op de gezondheid en het welzijn van mensen. Met de resultaten kunnen de gemeente en organisaties hun werkzaamheden beter afstemmen op de situatie in de gemeente Raalte. De uitkomsten van het onderzoek worden na de zomer bekend gemaakt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: