Direct door naar content
Dynamic Tennis van start bij USV Hercules in Utrecht afbeelding nieuwsbericht

Dynamic Tennis van start bij USV Hercules in Utrecht

14 juni 2021

USV Hercules is één van de oudste sportverenigingen in Nederland met meer dan 2700 leden. Bij Hercules kan je verschillende sporten beoefenen zoals veld- en zaalvoetbal, badminton, tennis, cricket en goalball. Dit kan van heel jong tot zeer oud. Maar Hercules wil ook een plek bieden aan mensen die allerlei (fysieke) beperkingen ervaren bij het sporten en dus minder snel lid worden van een sportvereniging. In samenwerking met de Hoogstraat, Sport Utrecht, NOC*NSF en de Dynamic Tennisbond kan men vanaf 9 juli dynamictennis beoefenen bij Hercules. Deze sport is zeer geschikt voor mensen die over minder kracht beschikken, omdat het wordt gespeeld met zeer lichte materialen. Kijk op de site van de Dynamistennis bond voor meer informatie.

Op vrijdag 9 juli van 10.00 – 12.30 uur kan men kennismaken met deze sport. Er worden allerlei clinics verzorgd door ervaren trainers. Kom langs en neem gerust je zaalschoenen mee, want het wordt gespeeld in de sporthal van Hercules. Adresgegevens: USV Hercules, Voorveldselaan 2, 3573 PV Utrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fons Visser: tel.: 06-16792203 of email: voorzitter.hb@usvhercules.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: