Direct door naar content
Je bent goed zoals je bent! Kom ook sporten bij Only Friends Utrecht! afbeelding nieuwsbericht

Je bent goed zoals je bent! Kom ook sporten bij Only Friends Utrecht!

14 juni 2021

Only Friends Utrecht is een sportvereniging speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Voor ons als organisatie staat spelvreugde voorop! Alhoewel de vrijwilligers er ook zijn om jou beter te maken in je favoriete sport. We hebben een breed aanbod aan sporten! Dit komt door de variatie aan vrijwilligers die dit kunnen aanbieden. Elk sport uur kan jij een andere sport beleven. De keuze is aan jou als sporter. Wij bieden de sporten aan en elk sport uur opnieuw is aan jou de keuze welke sport jij wilt beoefenen.

Informatie
De sportzaterdagen duren van 9.45 tot 12.00. Er worden twee uur lang sport gegeven in meerdere sporten. Dit komt door het grote aanbod aan vrijwilligers op locatie. De locatie is Rembrandtkade 10, ook wel revalidatiecentrum de Hoogstraat. Het eerste uur duurt van 9.45 tot 10.45 en het tweede uur duurt van 11.00 tot 12.00 uur. Twee uur deelnemen is niet verplicht je kan altijd na een uur weer lekker naar huis gaan.

Motto
Ons motto bij Only Friends Utrecht luidt als volgt: Je bent goed zoals je bent! We willen een plek creëren waarin kinderen zich prettig voelen boven alles. We proberen altijd op elk individu in te spelen en iets passends te vinden voor diegene. Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan een team met leeftijdsgenootjes en er echt bij te horen? Dan biedt Only Friends Utrecht jou deze kans!

Uitnodiging
Kortom is geen van onze zaterdagochtenden hetzelfde, tenzij jij hier zelf voor kiest! Only Friends Utrecht is een multi-sportvereniging die sport op maat aanbied voor iedereen. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud? En lijkt het jou leuk om met andere kinderen jou favoriete sporten te kunnen beoefenen? Maak dan gebruik van onze vier gratis proeflessen op de vereniging. En wellicht zien we jou in het nieuwe sportseizoen als lid van Only Friends Utrecht. 

Interesse om op proef te komen bij Only Friends Utrecht? Stuur gerust een mailtje naar: k.d.balvert@dehoogstraat.nl

Voor meer informatie kijk op onze website: www.onlyfriendsutrecht.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: