Direct door naar content
Aflevering 2: Heb je wel eens te maken met vooroordelen? afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 2: Heb je wel eens te maken met vooroordelen?

15 juni 2021

Zijn mensen wel eens verbaasd als je vertelt welke sport je doet? Heb je wel eens te maken met vooroordelen? 

Kijk mee met de tweede aflevering van Onbeperkte Vragen. In deze serie geven Brabanders met een beperking of aandoening antwoord op alledaagse sportstellingen. Aflevering 2 staat volledig in het teken van vooroordelen, hoe ga je om met de eventuele vooroordelen en zijn deze wel terecht? Onze Brabantse sporters vertellen hun ervaringen. 

Elke week een nieuwe aflevering

Vanaf 8 juni delen we acht weken lang iedere week een nieuwe aflevering van deze videoserie via FacebookInstagram en YouTube. Elke iedere week staat een ander thema centraal. Bekijk de tweede aflevering hieronder.

Gratis beweegadvies

Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: