Direct door naar content
Liveshow G-sportweekend Inside met Hans Kraay afbeelding nieuwsbericht

Liveshow G-sportweekend Inside met Hans Kraay

16 juni 2021

Het G-sportweekend Amarant in Tilburg is al 26 jaar een begrip voor sporters met een verstandelijke beperking. Dit jaar zal het evenement vanwege de coronamaatregelen in een light-versie worden georganiseerd. Met drie online live shows rond deze sportactiviteiten wordt dan wel weer groots uitgepakt, want zaterdag 19 juni schuift niemand minder dan Hans Kraay jr. aan bij G-sportweekend Inside! 

Het EK-voetbal is op dit moment in volle gang dus met voetbalanalist Hans Kraay jr aan tafel wordt zeker het Nederlands elftal besproken. Maar dat is zeker niet het enige waar het over zal gaan. Het programma duurt van 19.00 – 20.00 uur en wordt verdeeld in een warming up, de eerste helft, rust, tweede helft, blessuretijd en de nabeschouwing. Vanuit huis kun je ook meedoen met de uitzending door een vraag voor Hans in te sturen en vooral ook door een leuke foto van jezelf en je vrienden in oranje kleding te mailen. De leukste foto’s komen ook in beeld bij de uitzending. 

Drie liveshows

Na G-sportweekend Inside van zaterdag volgen nog twee uitzendingen op 24 juli en 21 augustus. Tijdens de tweede uitzending zal stilgestaan worden bij het vakantiegevoel en de sportmogelijkheden op dat moment. Bij de derde show krijg je tips over welke sporten je kunt doen met een beperking en welke evenementen vanuit Stichting Samen Sporten Tilburg worden georganiseerd.

Opwarmertje

Het G-sportweekend Amarant Light is daar een belangrijk hoogtepunt van. Met dit aangepaste programma kun je in september of oktober op het terrein van Amarant allerlei leuke sportactiviteiten verwachten. Dit is allemaal opwarmertje naar de grote G-sportweekend Amarant 2022. Dan wil de organisatie de ruim 1000 deelnemers en weer “drie dagen lang de dag van hun leven bezorgen”. 

Ga voor meer informatie naar: www.g-voetbalweekend.nl/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: