Direct door naar content
Dag van de Sport, 21 augustus 2021 afbeelding nieuwsbericht

Dag van de Sport, 21 augustus 2021

17 juni 2021

Een groot aantal verenigingen in Beverwijk, die ook Uniek Sporten aanbieden, doen zaterdag 21 augustus 2021 mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is!

Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi deze verschillende sporten zijn organiseren we de Dag van de Sport.
Deze dag zetten meer dan 25 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen (beperkt /onbeperkt) de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben. En doe natuurlijk zelf mee!

Wat gaan we doen?
Kijk per vereniging waar Uniek Sporten gedaan wordt. Of ga naar de vereniging waar je graag wil sporten en kijk samen met de club naar mogelijkheden. Of vraag vooraf de Buurtsportcoach Uniek Sporten om hulp/ mogelijkheden.

Voor contact met de Buurtsportcoach Uniek Sporten Beverwijk mail uw naam, telefoonnummer en sport interesse naar beverwijkheemskerk@unieksporten.nl.

Deen van Ooijen of Chelsey Edwards nemen dan contact met u op en helpen u uw route vooraf te bepalen.

Wat is de Dag van de Sport? 
Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou?
Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan?

Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren. 
In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een feestje van!
Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: