Direct door naar content
Podcast met Paralympisch zitskiër Floris Meijer afbeelding nieuwsbericht

Podcast met Paralympisch zitskiër Floris Meijer

21 juni 2021

In de 7e aflevering van ONBEPERKT ontvangen Wilfred & Eva paralympisch skiër Floris Meijer. In 2012 kreeg hij een freestyleski ongeluk. Na een sprong van een skischans kwam hij verkeerd terecht met een complete dwarslaesie tot gevolg. Hierdoor is Floris van z’n middel tot en met z’n tenen verlamd geraakt.

Een jaar na het ongeluk daalde Floris de berg alweer af in een zitski. Op het moment traint hij elke dag voor de paralympische winterspelen van Peking in 2022. Naast het professioneel zitskiën is hij druk bezig met verschillende stichtingen en leert hij mensen zelfverzekerd te leven in een rolstoel. Hoe gaat het nu met Floris? En wat is volgens hem een gelukkig leven?

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Wilfred Genee en Eva Eikhout een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: