Direct door naar content
Golfclinic voor sporters met een beperking bij Golfclub de Semslanden  woensdag 23 juni 2021 a.s. ! afbeelding nieuwsbericht

Golfclinic voor sporters met een beperking bij Golfclub de Semslanden woensdag 23 juni 2021 a.s. !

21 juni 2021

Golfclub de Semslanden organiseert voor de 4e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op woensdag 23 juni 2021. Tijdens deze golfclinic kunt U ervaren of golf ook voor U een passende en leuke (revalidatie) sport is.

Onze golfleraren leren u de slagen, afgestemd op uw specifieke beperking zoals spierletsel, ALS, niet-aangeboren hersenletsel, PTSS, dwarslaesie etc.

Vanaf 12.00 uur bent u, eventueel samen met uw begeleider, welkom in het clubhuis en krijgt u uitleg over het programma. De clinic begint om 13.00 uur en is gratis.

U kunt zich tot en met dinsdag 22 juni opgeven bij de golfclub via het secretariaat 0599- 564661 of via e-mail hospitality@semslanden.nl.

Vermeld daarbij uw leeftijd, uw beperking en eventuele eerdere ervaring met golf.

Hebt u nog vragen of wellicht bijzondere c.q. specifieke problemen?

Bel of mail dan gerust Annette Meijer, onze hospitality manager: telefoon 06-11831100 en e-mail hospitality@semslanden.nl.

De Golfclub organiseert voor de geïnteresseerde deelnemers ook een follow-up programma waar verder wordt gewerkt aan uw golfvaardigheden. Aan dit programma zijn wel geringe kosten verbonden.

· Een vervolgstap zou dan kunnen zijn een Par 3 lidmaatschap bij de club die dan leidt tot baanpermissie waardoor u voor 140 euro het gehele jaar kunt golfen. · Zie ook (www.semslanden.n

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: