Direct door naar content
Golfclinic voor sporters met een beperking bij Golfclub de Semslanden  woensdag 23 juni 2021 a.s. ! afbeelding nieuwsbericht

Golfclinic voor sporters met een beperking bij Golfclub de Semslanden woensdag 23 juni 2021 a.s. !

21 juni 2021

Golfclub de Semslanden organiseert voor de 4e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op woensdag 23 juni 2021. Tijdens deze golfclinic kunt U ervaren of golf ook voor U een passende en leuke (revalidatie) sport is.

Onze golfleraren leren u de slagen, afgestemd op uw specifieke beperking zoals spierletsel, ALS, niet-aangeboren hersenletsel, PTSS, dwarslaesie etc.

Vanaf 12.00 uur bent u, eventueel samen met uw begeleider, welkom in het clubhuis en krijgt u uitleg over het programma. De clinic begint om 13.00 uur en is gratis.

U kunt zich tot en met dinsdag 22 juni opgeven bij de golfclub via het secretariaat 0599- 564661 of via e-mail hospitality@semslanden.nl.

Vermeld daarbij uw leeftijd, uw beperking en eventuele eerdere ervaring met golf.

Hebt u nog vragen of wellicht bijzondere c.q. specifieke problemen?

Bel of mail dan gerust Annette Meijer, onze hospitality manager: telefoon 06-11831100 en e-mail hospitality@semslanden.nl.

De Golfclub organiseert voor de geïnteresseerde deelnemers ook een follow-up programma waar verder wordt gewerkt aan uw golfvaardigheden. Aan dit programma zijn wel geringe kosten verbonden.

· Een vervolgstap zou dan kunnen zijn een Par 3 lidmaatschap bij de club die dan leidt tot baanpermissie waardoor u voor 140 euro het gehele jaar kunt golfen. · Zie ook (www.semslanden.n

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: