Direct door naar content
Aflevering 3: Je kunt veel meer dan je denkt.. afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 3: Je kunt veel meer dan je denkt..

22 juni 2021

Je kunt veel meer dan je denkt...

In aflevering 3 van Onbeperkte Vragen staat het thema ‘Aangepast sporten’ centraal. Kan iedereen de sport doen die ze het liefst zouden willen doen? En in hoeverre voelen zij zich beperkt in het sporten? Bekijk hieronder de nieuwe aflevering.

Elke week een nieuwe aflevering
Vanaf 8 juni delen we acht weken lang iedere week een nieuwe aflevering van deze videoserie via FacebookInstagram en YouTube. Iedere week staat een ander thema centraal.

Gratis beweegadvies
Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: