Direct door naar content
De ouder kind dag op 4 september 2021 van de Edwin van der Sar Foundation gaat door! afbeelding nieuwsbericht

De ouder kind dag op 4 september 2021 van de Edwin van der Sar Foundation gaat door!

23 juni 2021

Op zaterdag 4 september 2021 organiseert de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met de Hersenstichting voor de vierde keer de Ouder Kind Dag; onze speciale dag voor ouders met een kind met hersenletsel en hun broers en zussen.

Op het prachtige terrein van de KNVB Campus in Zeist wordt een sportief programma voor alle kinderen aangeboden bestaande uit diverse onderdelen en onder professionele begeleiding. Er is voor ieder wat wils en elk kind kan op zijn of haar niveau meedoen. Voor de ouders stellen we een aantrekkelijk programma samen met diverse workshops en lezingen.

Momenteel zijn wij druk bezig om het definitieve programma samen te stellen. De activiteiten zullen plaatsvinden tussen (ongeveer) 11.00 en 15.00 uur. Definitieve tijden ontvangt u van ons nadat u zich heeft aangemeld. 

AANMELDEN OUDER KIND DAG 2021
U kunt zich aanmelden voor de Ouder Kind Dag op zaterdag 4 september door hier het formulier in te vullen. De Ouder Kind Dag is voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar. Aanmelden kan t/m 20 augustus. 

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: